View Single Post
Vechi 15.02.2012, 08:11:04
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
A spune ca mantuirea e un dar, inseamna a-l acuza pe Dumnezeu de impartialitate.,
Da doamnă și eu Îl "acuz" pe Dumnezeu de imparțialitate! Cu adevărat, Dumnezeu e imparțial în privința mântuirii, El dorește ca toți oamenii să ajungă la mântuire (2 Petru 3,9). Iar mântuirea este un dar acordat tuturor (Rom.6,23) și ca orice dar, este gratuit, nu trebuie să plătești pentru el... a plătit Altul în locul tău. Pentru a intra în posesia cadoului (χάρισμα Harul-Darul) trebuie doar să întinzi mâna credinței și să-l accepți.

Citat:
de nedreptate. E o greseala grava.
Încă o dată doamnă, da, spuneți bine: Dumnezeu e "nedrept", căci toți am păcătuit și merităm pe drept moartea (și încă moartea veșnică), dar prin Fiul Său El ne acordă șansa vieții veșnice. Un astfel de Dumnezeu "nedrept" avem noi. Slavă Lui!

Citat:
Mantuirea nu e un cadou pe care Domnul il face cui doreste, mantuirea e o rasplata ptr o viata de jertfa, de osteneala, de lacrimi de rugaciune.
Dacă ar fi așa, suntem nenorociți pe veșnicie cu toții! Un singur om dintre miliarde merită mântuirea ca răsplată pentru viața sa curată: Omul Iisus Hristos!

Citat:
Asa spune apostolul : Vrednic este lucratorul de plata sa.
Mă iertați, dar faceți o aplicație total nepotrivită cuvintelor Mântuitorului. Și nu vă corectez eu printr-o interpretare subiectivă a Scripturii, ci vă corectează sf. ap. Pavel (1 Tim. 5,17-18). Acolo nu e vorba de plata mântuirii pentru osteneala și jertfa vieții, ci de cinstea ce trebuie acordată celor ce propovăduiesc Evanghelia.

Last edited by osutafaraunu; 15.02.2012 at 08:13:51.
Reply With Quote