Subiect: george becali
View Single Post
Vechi 16.09.2007, 20:40:29
flory25 flory25 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.09.2007
Implicit

nu suntem noi indreptatiti sa-l judecam pe domnul becali ok!dar sa nu se mai afiseze atata ca vaide mine ce sfant e el!cu tot respectul mi se face greata cand se tot lauda ca"vine becali cu banii"etc.mai se spune ca ce face mana stanga sa nu stie cea drapta:daca tot e milostiv mai in tacere!mai pe ascuns! da el cheama massmedia sa vada poporul(crestin)roman ca becali e milostiv si credincios si un adevarat "razboinic al luminii"!mai asta nu e doar un fanatic nebun dar e si un om viclean care vrea sa-si faca publicitate,campanie sa poate fii ales la urmatoarele alegeri, bagand in capul romanilor ca el e un al doilea stefan cel mare(aratandu-se si in ipostaza de ctitor de biserici)si ca va avea abilitatile acelui conducator.asta e propaganda!! ca e credincios...da...credinta fara fapte moarta este...darde fapt cine sunt eu sa vorbesc despre abilitatile acestui sarac om cand nu pot sa-mi stapanesc ale mele pacate...

ps:subiectul mi se pare usor penibil..daca am ajuns sa-l valorizam pe becali...unde ne indreptam fratilor?
Reply With Quote