View Single Post
Vechi 15.02.2012, 19:08:42
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
Raoul, cred că absolut orice regim politic este preferabil în locul comunismului! În 1989, tineri ca și noi, creștini, au spus "jos Ceaușescu", pentru că voiau să fie LIBERI, voiau să nu le fie teamă să se închine în fața bisericilor, voiau să nu fie îndoctrinați cu ateismul "științific" în școli și universități, voiau să nu mai fie arestați toți cetățenii care îndrăzneau să gândească liber.
Cred că noi, creștinii, trebuie să fim adversarii neabătuți ai ideologiei comuniste, orice formă ar lua această ideologie groaznică și criminală, pentru că existența acestei ideologii demonice a dus la uciderea a milioane de creștini în întreaga lume. Îmi pare rău că n-am postat pe forum, zilele trecute, o știre de pe "Doxologia" despre situația creștinilor din Coreea de Nord. Acolo și în China, creștinii, frații noștri de credință, sunt prigoniți! Și asta numai din cauza ideologiei ateist-comuniste, cea mai gravă formă a nebuniei duhovnicești cunoscută vreodată în istorie.
Îndrăznesc să-ți spun atât de direct, Raoul, pentru că suntem din aceeași generație și de noi, de tinerii creștini, depinde viitorul societății în care trăim. Niciodată, oricâte greșeli ar comite guvernanții noștri, orice s-ar întâmpla, NU trebuie să ne lăsăm seduși de ideologia comunistă, fiindcă adeziunea la această ideologie constituie un act de apostazie de la credința noastră cea adevărată.

Dumnezeu să fie cu tine!
Le era teama pentru ca si credinta lor era mica.
Bisericile erau deschise si in timpul lui Ceausesc si nu erau goale.
De ce unii au putut si altii nu?
Pentru ca isi pierdeau pozitia sociala, privilegii pe linie de partid?

Si acum nu tot evolutionismul se preda?
Nu se urla propaganda "materialist-stiintifica" pe toate canalele, nu se ataca Biserica din toate unghiurile?

Nu cred ca a fost nimeni arestat pentru "gandit", ca din cate stiu masina de citit gandurile nu s-a inventat inca.

De vanatoarea de comunisti de la Americani ai auzit?
De pedepsele pentru cei care neaga holocaustul, din aceste vremuri luminate, ai auzit?
Unde este gandirea libera?

De povestea cu "Statul laic" ai auzit? Intr-o tara in care peste 90% din oameni se declara religiosi, statul este "laic" si face politica ateista.

Supraveghere, control, informatori, santajul politic - toate astea se practica si acum.

E vorba pur si simplu de un regim politic nu de "adeziune" la un program ideologic.
Ca de la comunismul practicat pe ici si pe colo, la cel "ideologic", este o cale lunga.

Asa cum nici peste 40 ani nu o sa mai fie economia Romaniei la nivelul la care era acum 20.

La fel si cu justitia, invatamantul, natalitatea, educatia, bunul simt, etc.

Vezi undeva progres semnificativ?
Eu vad mai mult regres. Semnificativ.

Last edited by AlinB; 15.02.2012 at 19:11:05.
Reply With Quote