Subiect: george becali
View Single Post
Vechi 16.09.2007, 21:31:09
marilena12 marilena12 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flory25
nu suntem noi indreptatiti sa-l judecam pe domnul becali ok!dar sa nu se mai afiseze atata ca vaide mine ce sfant e el!cu tot respectul mi se face greata cand se tot lauda ca"vine becali cu banii"etc.mai se spune ca ce face mana stanga sa nu stie cea drapta:daca tot e milostiv mai in tacere!mai pe ascuns! da el cheama massmedia sa vada poporul(crestin)roman ca becali e milostiv si credincios si un adevarat "razboinic al luminii"!mai asta nu e doar un fanatic nebun dar e si un om viclean care vrea sa-si faca publicitate,campanie sa poate fii ales la urmatoarele alegeri, bagand in capul romanilor ca el e un al doilea stefan cel mare(aratandu-se si in ipostaza de ctitor de biserici)si ca va avea abilitatile acelui conducator.asta e propaganda!! ca e credincios...da...credinta fara fapte moarta este...darde fapt cine sunt eu sa vorbesc despre abilitatile acestui sarac om cand nu pot sa-mi stapanesc ale mele pacate...

ps:subiectul mi se pare usor penibil..daca am ajuns sa-l valorizam pe becali...unde ne indreptam fratilor?
Eu cred ca orice om, facut dupa chipul si asemanarea Domnului, poate fi valorizat!
Credinta fara fapte este moarta! Asa este, insa care sunt faptele care plac mai mult Domnului? Cultura bogata? Inteligenta vadita? Milostenia? Smerenia? Iubirea aproapelui? Apararea credintei? Si care sunt cele care plac mai mult omului?
Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungem sa plangem ca "sa vina Becali cu banii"...atunci vom aprecia cu dragoste si recunostinta fapta buna a celui pe care il numesti "fanatic nebun... si un om viclean", indiferent de motivele pentru care "vine cu banii".
Reply With Quote