View Single Post
Vechi 16.02.2012, 15:24:14
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Iuliu...citeste putin ceea ce am scris...eu acum nu m-am legat de ceea ce scrie....de mult nu mai fac asta pentru nu ma intereseaza (sunt niste subiecte care nu ma intereseaza)...fa si tu putin diferenta in ceea ce a scris dansul cu privire la prietenul lui si poza, vezi putin cine e cel din poza ...chiar nu am timp si chef sa o lungim...eu am vrut sa scot in evidenta ceva....daca vrei sa vezi e bine ...daca nu, nu. Eu am spus ce am avut de spus.
Eu inteleg ca are o problema cu penticostalii si atunci a folosit o poza a unuia si a scris "profetul de carton " .E treaba lui si el o sa raspunda.Daca eu postez acum un video de pe youtube cu fratele X ca habar nu am cum ii cheama, dar sa zicem ca-i ala care a predicat in biserica noastra si scriu "Uite un profet de 2 lei " nu e acelasi lucru ? Nu a folosit poza ca sa agate fete si nici nu a facut prozelitism pe aici. Daca profetul de carton real se considera jignit sa-l dea in judecata.Ce treaba am eu ? Fiecare pune ce poza vrea pe net.El macar nici nu a schimbat numele,daca downloadezi poza o sa vezi ca are numele predicatorului ala.Sa fie sanatosi amandoi.
Reply With Quote