Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Da doamnă și eu Îl "acuz" pe Dumnezeu de imparțialitate! Cu adevărat, Dumnezeu e imparțial în privința mântuirii, El dorește ca toți oamenii să ajungă la mântuire (2 Petru 3,9). Iar mântuirea este un dar acordat tuturor (Rom.6,23) și ca orice dar, este gratuit, nu trebuie să plătești pentru el... a plătit Altul în locul tău. Pentru a intra în posesia cadoului (χάρισμα Harul-Darul) trebuie doar să întinzi mâna credinței și să-l accepți.
|
mai exact, ce inseamna sa intinzi mana? mie mi se pare ca ati terminat cu ce ati inceput si ca va contraziceti singur. daca nu intinzi mana nu primesti cadoul, iar aici este vorba de credinta noastra, daca suntem credinciosi si viata noastra este o lupta impotriva pacatelor, primim mantuirea, dar noi nu stim daca o primim sau nu decat dupa ce murim ca altfel n-ar mai avea sens sa luptam pentru mantuire pentru ca ori am avea incredere prea mare in bunatatea lui Dumnezeu, ori am deznadajdui din cauza pacatelor si astefel am incalca una din porunci si daca incalcam una din porunci le incalcam pe toate.