Citat:
În prealabil postat de ioan cezar
Nu-i bai, frate, chiar ma deplang acum, ca poate te-am mahnit...
dar cugeta si tu: nu vezi ca ne frecam ridichile pe-aici?
oare nu ar fi de folos si alte raporturi?
Pana la marea induhovnicire, noi, astia din lume, farfurizii si catavencii, oare nu s-ar cuveni sa strangem un pic randurile?
Ce facem in schimb? Ne pierdem vremea, ca niste adolescenti rebeli, sau poate precum tancii de gradi, in mici grupari retardare...
Tie iti place jocu?
Mie imi repugna.
mai bine am deprinde impreuna-lucrarea, precum in Cer asa si pe pamant. Adica, smeriti, smeritei, sa punem vorba langa vorba, duh langa duh, om cu om, sa facem nitica zidire...
Doar boala ne indeamna la schisme, numai boala...
cat imi e de sila de "ortodocsii" de pe forum! cat de sila imi este, doar Domnul mai stie...
|
Eu nu stiu daca exista smerenie pe internet.Nu stiu daca ajuta la ceva joaca asta.Eu am invatat multe lucruri noi aici, nici nu am devenit membru decat tarziu dar am intrat de multe ori si am citit.Dar daca ma intreaba cineva daca am devenit mai bun sau mai rau nu as sti ce sa-i raspund.
In rest face fiecare ce vrea.Eu de hora nu am chef, nici sa intru in ea nici sa ma uit cum joaca altii.Prefer sa admir din cand in cand cativa pasi de dans autentici ai unuia sau ai altuia.Sau cel putin sa cred ca aceia sant pasi autentici.Pana la urma fiecare intelege ce vrea si cat poate.