View Single Post
Vechi 17.02.2012, 12:33:53
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
Raoul, cred că absolut orice regim politic este preferabil în locul comunismului! Dumnezeu să fie cu tine!
(Oarecum) off-topic:
Stimata domnisoara,
In afara de persecutia impotriva credintei (doar in faza initiala, si, da, intr-adevar ceva ingrozitor) si impotriva partidelor burgheze (ceva foarte bun), altceva maia veti ce reprosa comunismului? Colegul AlinB a punctat perfect. Se vede ca sunteti inca pe bancile invatarii...Ati fost vreodata somera? Banuiesc ca nu. Ambele sisteme emanate de mizerabila revolutie franceza, capitalismul si comunismul, sunt inumane. Insa capitalismul pur si simplu te foloseste si arunca. Ramai la mila lui Dumnezeu: esti dotat si mai ales "descurcaret"? Supravietuiesti, ba chiar prosperi. Nu? N-ai decat sa mori de foame.
Detest subiectivismul omenesc, desi, fiind si eu om, il practic. :) Adica: nu stiu cum se face, dar toti care o duc bine acum, in special patroni si bugetari gras platiti, zic ca e mai bine acum. Si sunt, evident, majoritatea, basisti. Eu nu fac politica, dar capitalismul merita o rasturnare radicala si definitiva, chiar oricat de violenta (fara iluzii: oranduirile bazate pe pacat se autodistrug violent). Si stiti ce este cu adevarat mizerabil in capitalism? Foloseste pacatul, indeosebi al lacomiei si desfraului, ca parghie a "dezvoltarii". Si deasemenea incurajeaza controlul si teroarea, (inca) oarecum discret, mai ales dupa asa-zisele atentate din america. Eu, unul, stau linistit: stiu de toate legile astea tampite de control si supraveghere, asa ca oricum postez si scriu in corepondenta electronica cu prieteni toate lucrurile "incorecte politic" la care ma pot gandi. Daca tot o sa se prabuseasca libertatea, de ce sa nu imi fac de cap?! Macar o voi duce cat mai rau, si ma refer la relatia cu "sistemul", si voi sti o socoteala. Singurele lucruri pe care NU le impartasesc cu adeptii teoriei conspiratiei sunt: isteria cipurilor si antisemitismul, eu fiind, dimpotriva, filosemit, si necrezand nici in delirul "cipu' te duce in Iad".
On-topic:
Ce vrea seful de guvern, mai mult ca sigur "de-al baietilor cu sortz si colan" daca nu dupa apartenenta oficiala si consemnata atunci dupa duhul in care isi face "lucrarea", trebuie sa ne lase rece, la urma urmei, totul se inscrie in tendinta eurolatra de teoantropomahie. Derizoriu de previzibil...Si spun "derizoriu", pentru ca am fost, suntem si vom fi avertizati, prin semne din tot spectrul intre evidente rationale/logice si minuni dumnezeiesti, numai ca noi preferam "ostrich policy"...ca e mai putin dureros psihologic, cica. Si doar a spus-o un mare cuvios ortodox contemporan, al carui nume imi scapa: "Astazi, sa citesti Apocalipsa si alte profetii crestine, e aproape cum ai citi ziarul".

Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 17.02.2012 at 13:54:44.
Reply With Quote