View Single Post
Vechi 17.02.2012, 16:43:19
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Vestea divortului lui Benny Hinn este deja desueta; nici chiar la vremea ei nu a impresionat prea multa lume. Omul a maltratat Evanghelia lui Cristos in fel si chip, ca adaugarea unui divort la CV devine o simpla ciresica pe tort, un condiment care sa mai trezeasca putin perceptia noastra asupra unui personaj care devenise anost, intrat in conul de umbra al monotoniei carismatice. Caderile pe spate si "vorbele sale pline de duh" nu mai impresioneaza ca in trecut. Ce sa mai inventezi, ce sa mai aduci pe tapet pentru a face lucrarea cat mai interesanta si pt a stoarce lacrimile (dar mai ales buzunarele) fraierilor?
Despartirea de nevasta l-a pus pe Benny in situatia de a da explicatii adeptilor sai, cu privire la viata sa de familie. In plus, dezvaluirea cu privire la relatia sa romantica cu Paula White, pastoreasa si teleevanghelista la randul ei (si divortata!), va da o aroma si mai speciala misiunii sale.
Divortul nu mai este demult o problema morala serioasă prin bisericile americane.

Vreau sa atrag atentia asupra unui aspect care mi s-a parut revoltator in legatura cu divortul lui Benny Hinn si aventurii cu acea carismatica Paula White, si anume declaratia sa oficiala !

“Vreau ca voi, dragii mei parteneri, să știți că nu a fost vorba de nici un fel de imoralitate, nici în viața mea, nici în viața Suzannei … niciodată! Amândoi ne-am păstrat viețile curate și am fost în totalitate dedicați unul altuia pentru treizeci de ani de căsnicie. Amândoi ne-am păstrat legământul cu Dumnezeu trăind curați înaintea Lui …”

stiti ce spune Benny aici? ca este posibil ca doi crestini exemplari, care se inteleg f bine, sot si sotie, totusi sa divorteze!
Deci divortul lui Benny Hinn este primul din istorie care se intampla in urma curatiei morale a partenerilor !

Un al doilea aspect este reflectat in aceasta declaratie:

“Vreau ca voi, partenerii mei, să știți … voi prețioșii mei parteneri în această lucrare, să știți că voi continua, repet, voi continua … predicând Evanghelia [ se aud niște “Praise the Lord”, bine inserate în fundal ], rugându-mă pentru bolnavi, cum am făcut-o în treizeci și șase de ani de lucrare [cineva zice “Right!”]și nu voi da voie nici unui lucru să mă încetinească sau să mă oprească …nimic nu mă va opri din predicare [“Yes, God!”] … dedicarea mea către prețiosul meu Domn Isus este pentru totdeauna și nimic nu va schimba asta …”

deci, acest nerusinat, dupa ce ca divorteaza din motive nebiblice, el insusi este prins fiind fotografiat cand se plimba cu Paula White prin Roma, fiind cazat cu aceasta in aceeasi camera de hotel sub un nume fictiv (David Solomon) nu inceteaza cu misiunea sa!
nimic, dar chiar nimic, nu-l va opri pe acest om din lucrarea lui!
de aici ne dam seama ca acest om nu a lucrat niciodata cu Duhul Sfant, care intotdeauna se departeaza de pacatosul nepenitent.