View Single Post
Vechi 17.02.2012, 22:06:42
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
P.S. Oricum ai incercat s-o indulcesti, interventia ta, frate CristiBoss, tot prostie agresiva este pentru mine. Imi pare rau dar imi e tot mai clar ca altfel nu poti sa te comporti. Imi pare rau, cu adevarat regret. Sa nu ne facem iluzii - noi doi, ca si in cazul meu cu userul anna, nu ne putem intelege. Suntem inriuriti din surse diferite, asta mi-e clar. (Nu intamplator avem duhovnici foarte diferiti.) Ce fel de surse insa, eu nu ma pronunt. Domnul stie!
Raspund la acest mesaj numai pt ca am vazut aici numele meu.
Ma mira acest fapt (am crezut ca izbucnirea "te displac mult" este una de moment, dar vad ca atitudinea aceasta e pervaziva).
Ca sa clarific situatia din partea mea: ei bine, eu nu te displac.
Incearca sa separi mesajele altora de persoana ta.
Putini te cunosc personal (in cazul acelora, chiar nu ar trebui sa ii suspectezi de rea vointa, cred eu).
Restul iti raspund la postari, atat.

Mie imi pare rau ca esti atat de chinuit in alegerile tale, dar , am mai zis, raspunsurile nu le gasesti aici.
Parerea mea (cu riscul sa te supere) este ca fara renuntare nu vei misca un pas. Renuntare la ce? La toata stiinta si intelepciunea lumeasca in care ai investit timp si efort si pe care o iubesti din tot sufletul si incerci sa o impaci cu ortodoxia.
Dar alegerile sunt ale tale.
Iarta-ma ca te-am suparat. Nu aceasta a fost intentia mea.
Reply With Quote