View Single Post
Vechi 17.02.2012, 22:22:58
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ecaterina7 Vezi mesajul
cum dati dvs 10% pentru taxele pe care le platiti, observ ca aveti o cota nu cat doriti, adica daca nu aveti e grav
Cred că n-ați înțeles principiul zecimii. Dacă îi spune zecime, înseamnă că e a zecea parte (1/10 sau 10%) deci "cota"- cum îi spuneți e variabilă în funcție de câștig. Dacă aveți salariu de 1.000 RON, zecimea va fi 100 RON; iar dacă nu câștigați nimic 10% din 0, e tot 0... deci nu e "grav" deloc dacă nu ai și nu dai...

Citat:
daca vreau sa ajut nu ajut numai cum ajutati dvs pe cei din adunarea dvs, eu ajut pe oricine are nevoie de ajutor.
V-am mai spus că nu mă cunoașteți și nu cunoașteți nici sistemul dăruirii în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, așa că faceți constatări gratuite și fără temei.

Citat:
ce rost mai are iadul daca toata lumea primeste cadouri si e fericita in carciuma, dar mantuita?
Nu prea înțeleg ce-ați vrut să spuneți, dar mi-e greu să cred că cei din "cârciumă" au înțeles pe deplin Harul lui Dumnezeu, ori că-și doresc cu adevărat mântuirea.

Citat:
stiu ca nu credeti in viata dupa moarte
Cred în viața de după moarte, dar nu cred în viața din timpul morții.

Citat:
deci, ca o concluzie, cel ce pazeste poruncile va fi iubit de Dumnezeu, este o conditie
Concluzia versetului e puțin mai altfel: cine păzește poruncile demonstrează că-L iubește pe Iisus.
Cât privește iubirea lui Dumnezeu față de noi e mai mult necondiționată: El îi iubește și pe cei buni și pe cei răi:

"Dar Dumnezeu Își arată dragostea Lui față de noi prin aceea că, pentru noi, Hristos a murit când noi eram încă păcătoși." (Rom.5,8 - versiunea Sinodală)

Citat:
daca nu pazim poruncile si nu-l iubim pe Fiul Sau nu vom primi rasplata.
Da, putem spune și așa. Această ne-păzire a poruncilor demonstrează faptul că noi nu am acceptat darul mântuirii și nu am apreciat ce a făcut Hristos pentru noi.

Citat:
exact ce spuneam mai devreme, cum nu mai aveti argumente cum ne acuzati ca va judecam
Iar dumneavoastră mă acuzați că vă acuz că mă judecați, etc...Nu e mai bine să lăsăm judecata în seama lui Dumnezeu?

Citat:
eu imi cer scuze daca a parut asa
Da, așa a părut și vă accept scuzele.

Citat:
nu e vorba de judecata, pur si simplu mi-am sustinut parerea.
OK, puteți să vă susțineți părerea, însă dacă nu mă cunoașteți nu puteți avea nicio părere despre mine și despre cât dau și cum dau și dacă... dau...

Citat:
cunosc un adventist
Vă asigur că nu sunt eu acela...
Reply With Quote