View Single Post
Vechi 18.02.2012, 00:13:30
ecaterina7 ecaterina7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Bine faceți! Poate era mai bine de nu emiteați atâtea judecăți îmbucurându-l astfel pe susnumitu'... Era mai simplu să mă întrebați că văd că nu știați. Eu oricum am căutat să vă răspund... iertare dacă v-am supărat!
m-ati suparat, dar v-am iertat. eu nu v-am judecat, eu doar am concluzionat ceva, ca de-aia am minte ca sa gandesc, la ce ati spus dvs, vedeti cum ma judecati ca va judec?
de ce nu ii spuneti pe nume? sau nu vrem sa recunoastem ca el exista si tot ce nu facem noi cum trebuie este 'datorita' lui? si dvs l-ati bucurat mult prin mandria dvs, este foarte fericit acum.

nu ati spus ca sunt eu mai prejos, dar m-ati acuzat ca dau bani cu acatistele la Biserica, este acelasi lucru cu ce faceti dvs numai ca la noi nu se discuta acest lucru dpdv procentual. dvs ce garantie aveti ca acei bani pe care ii dati ajung la oameni nevoiasi si nu in vila pastorului? nu v-ati pus intrebarea asta? eu nu ma gandesc daca ajung banii la PDL, PSD, PCR, nu-mi pasa, eu ce fac, fac in numele Domnului. e ca si cum nu dau 1 leu unui amarat ca poate merge la jocuri de noroc cu leul de la mine. cand am spus leu a fost mai mult metaforic, sigur ati inteles, dar vreti sa ma sicanati incercand sa pareti bun si spunand ca dvs dati si mai putin.

daca nu mi-as apara credinta si religia m-ati pune pe aceeasi linie cu cel din carciuma, daca o apar cu dintii va judec, cine sa va mai inteleaga?
Reply With Quote