as vrea sa relatez o intamplare ,eram la lucru in italia ,plecam toamna la struguri si intr-un an mi-am luat o poza cu copiii si sotia.seara cand ma culcam ma rugam ma uitam la poza si chiar plangeam de dor,eu fiind mai sentimental.in anul urmator cu graba plecarii am uitat sa-mi iau vreo poza si tot asa ma rugam normal. dar inima mea nu mai era atinsa de poza aceea.m-am simtit mai bine ,mai tare.se intampla un fenomen care cel mai bine se poate vedea la cei care lesina la spectacole cand iubesc sau idolatrizeaza vreun cantaret.nu intru in amanunte dar organismul secreta niste hormoni care imbata,inunda creierul si il aduce pe om intr-un extaz care-l face sa lesine.e un lesin placut.sa nu mai zicem de microbisti care trec de la extaz la agonie in cateva clipe si-s gata sa te execute.ex biblicGalateni 5:24
,,Cei ce sunt ai lui Hristos Isus și-au răstignit firea pământească împreună cu patimile și poftele ei.,,sunt niste patimi,pofte care nu-s satisfacute decat daca te uiti la ceva frumos sa-ti placa,
daca sotia mea mi-ar saruta chipul din poza si n-ar asculta de mine nu m-as bucura prea mult.poate sa fie ea indragostita de chipul meu, important e sa asculte.la asta se referea Domnul in Ioan 4:23
Dar vine ceasul, și acum a și venit, când închinătorii adevărați se vor închina Tatălui în duh și în adevăr; fiindcă astfel de închinători dorește și Tatăl.,,o inchinare care nu tine de loc
|