View Single Post
Vechi 18.02.2012, 20:42:21
nicolae44 nicolae44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2012
Locație: brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ecaterina7 Vezi mesajul
mie mi se pare ca ma luati peste picior si asta nu este deloc crestineste si pe placul Lui Dumnezeu, dar am sa va raspund ce este Mantuirea printr-un citat din Biblie: Filipeni 2:1
„Astfel, deci, prea iubiților, așa cum totdeauna ați fost ascultători, lucrați-vă mântuirea voastră, în teamă și tremur, nu doar când sunt eu de față, ci cu mult mai mult acum, în lipsa mea.” astfel, noi oamenii trebuie sa luptam pentru mantuirea sufletului nostru pana murim. Timotei 2 4:18 „Domnul mă va elibera de orice lucrare rea, și mă va mântui întru Împărăția Sa cerească, Căruia să-I fie gloria în vecii vecilor! Amin.”

cand un om se simte mantuit el nu mai are nevoie de mila lui Dumnezeu, simte ca nu are pacate si cade in pacatul mandriei

va adresez si eu acum aceeasi intrebare: ce este mantuirea in viziunea dvs?
ecaterina nu te cunosc dar il cunosc pe Domnul si din ce scrie si pe Doriana ,si cred ca-mi permite sa adaug cateva cuvinte,problema e f simpla si ai dreptate,trebuie sa lucram la mantuire dar la mantuirea care am primit-o sau care o s-o primim?daca vei citii noul testament al Domnului IIsus cu sinceritate vei descoperi dorinta Domnului de a capata aceasta mantuire in timpul vietii noastre pe pamant si nu in cer.acum spune tu si vei vedea credinta ta:cine are mai mare autoritate sa ne spuna de mantuire Domnul sau alti sfinti indiferent cine ar fi ei?cunoastem exact ce spune Domnul in noul testament sau ne-am rezumat cumva la ce am auzit de cand am fost mici si pana acum?si eu am cautat mantuirea si am gasit-o si biblia e cartea de capatai a credintei si nu a unei sau altei religii.
Reply With Quote