View Single Post
Vechi 18.02.2012, 20:59:13
nicolae44 nicolae44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2012
Locație: brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Încercați pentru moment sine irae et sudio să judecați la rece lucrurile: de bună seamă veți fi de acord că ne putem face chiar din copil un idol, cu atât mai mult dintr-o imagine ce poate face atingere poruncii a II-a din Decalog! Și încă un lucru: în fața fotografiei persoanei iubite nu ne facem nici cruce, nici temenele, nici nu aprindem candelă. Deci una-i una, iar alta-i alta!
nu vreau sa te contrazic dar iata ce s-a intamplat odata.un prieten a venit la mine cu un tanar care la un moment dat ramanand singur s-a pus pe genunchi nu cu o icoana in fata ci cu o poza de-a unei femei Desanca, si se ruga si ce stiu eu ce mai zicea .prietenu meu s-a cam luat de el pt ca il ajutase, si-l sfatuise sa termine cu aberatiile acelea.oamenii merg in iad nu ca ucid, sau curvesc,sau mint sau se inchina la nu stiu ce femeie ,fotbalist ,strabunic ci merg in iad daca nu se pocaiesc si daca nu primesc darul gratuit al izbavirii de sub puterea satanei si a patimilor,poftelor.mantuirea a fost implinita trebuie doar s-o primim si ce-i chiar mai important prin faptele noastre s-o pastram s-o lucram cum am scris mai inainte.greu am inteles ca oricine o poate primii si trebuie s-o primeasca dar nu toti o duc pana la capat.indemnul Domnului e sa o ducem pana la capat AMIN
Reply With Quote