Citat:
Īn prealabil postat de Daniel_7
Protest la funeraliile lui Whitney Houston: Dumnezeu te va uri mereu! (Video)
Membrii gruparii extremiste Biserica Baptista Westboro au anuntat ca vor picheta funeraliile cantaretei Whitney Houston, care au loc sambata, in New Jersey, si i-au dedicat un pamflet intitulat “God will always hate you, Whitney” (Dumnezeu te va uri mereu, Whitney).
Initial, presa din Statele Unite nu a inteles de ce membrii Bisericii Baptiste Westboro vor sa picheteze inmormantarea lui Whitney Houston, mai ales ca se stie despre cantareata ca a fost o femeie credincioasa si ca si-a inceput cariera muzicala in corul Bisericii Baptiste New Hope, din Newark, acolo unde va fi si inmormantata, comenteaza jurnalistii de la CBS.
Insa un reprezentant al gruparii extremiste a facut lumina asupra motivului protestului: “Dumnezeu i-a dat lui Whitney Houston o voce incredibil de frumoasa, pe care s-o foloseasca astfel incat Cuvantul Lui sa fie ascultat, o voce care ar fi trebuit sa-i avertizeze pe cei slabi ca rebeliunea lor aduce distrugere si izgonire de sub protectia lui Dumnezeu. In schimb, ea si-a folosit talentul ca sa-si glorifice propria persoana si sa sustina homosexualii”.
Mai exact, Biserica Baptista Westboro o condamna pe Whitney Houston pentru ca a sustinut comunitatea homosexuala internationala si pentru ca este considerata o personalitate de marca in randul gay-lor din intreaga lume.
Lucruri mai putin stiute despre Whitney Houston
Pe de alta parte, nu este exclus ca pichetul de sambata sa aiba loc si pe fondul unor zvonuri aparute recent, potrivit carora artista ar fi avut o relatie lesbiana cu una dintre asistentele sale.
|
Prietene, tu cand asculti muzica acestei sublime cantarete, preferi sa te gandesti la imperecherile homosexualilor?
Deh, chestie de gust...
Eu ascult muzica, frate, muzica si nimic mai mult.
Dar tu vad ca tii socoateala tuturor lucrurilor pidosnice. Apopo (am vrut sa scriu in franceza, dar am uitat), ce meserie ai?