Citat:
Īn prealabil postat de ioan cezar
Multumesc, Adriana!...
Ai pus de toate, o varietate de lucruri frumoase, emotionante... Multumesc!
Doamne ajuta!
P.S. Mi-a atras atentia, in fotografia de tinerete a cantaretei tale preferate, mana ei stanga... Frumusetea acestei maini, minunea degetelor si lumina chipului...
|
Multumesc. Ma bucur ca va place si sper ca nu am agasat pe nimeni. Muzica populara romaneasca e atat de frumoasa si de valoroasa... nici macar nu stim ce comoara avem!!!!
In familia mea, din cei noua copiii ce am fost, au existat cateva talente (nu eu!).
Sora mea Voica, a castiogat un concurs pe Ardeal, odata cu Dumitru Farcas, el la instrument si ea voce, urmand sa plece la un ansamblu mare din Bucuresti (eram prea mica, nu-mi amintesc numele...). dar.... s-a maritat si nu a mai plecat. Alta sora, Ana, a fost solista la un ansamblu in Salaj, era invatatoare acolo. Fratele meu canta precum Achim Nica, canta toata ziua, lucrand. Alte doua surori au fost dansatoare in ansambluri de dansuri populare din Cluj, una din ele avand pereche pe sotul sau. Ne-au invatat si pe noi astia mai mici, si pe fiica mea, sa jucam romaneste.
Unii dintre ei nu mai sunt printre noi, Dumnezeu sa-i odihneasca, ceilalti au o varsta....
Acum cred ca intelegeti, ca sunt niste radacini care nu se uita niciodata....
Si ma bucur ca exista viitor:
http://www.youtube.com/watch?v=cKDez...eature=related