Voi cred că nu vreți să citiți sau nu vreți să pricepeți unde ne aflăm.[/quote]
am vorbit acum 20 de ani cu un tanar care zicea ca a vizitat planeta Sirius,acum cativa ani un crestin infocat imi spunea ca Domnul IIsus se afla cu ingerii pe planeta Sirius ,NASA are legaturi cica cu o civilizatie de pe aceasta planeta iar tot ce observa ei din zona 51 n-au voie sa zica deoarece sunt experiente ale unor firme particulare ,nu finantate de guvern si nu sunt datori sa le face publice, observi legatura?departe de mine gandul sa te jignesc dar deschide ochii.chiar daca ar veni un inger in trup de lumina eu n-as crede ce zice daca zice altceva decat ce e scris in biblie intelegi?si daca zice ca e IIsus dar zice altceva decat in biblie poate sa zboare sa faca minuni eu tot nu cred ma intelegi??caci Domnul IIsus a zis sa ramanem la ce e scris in noul testament in mod deosebit.adevarul il aflam doar din biblie Domnul sa se indure de tine si fereste-te de inima te care e cel mai mare dusman al tau si tu nu-ti poti cunoaste inima pe deplin ci numai Domnul.si El zice ca inima omului e rea.daca nu vrei sa crezi adevarul nici Dumnezeu nu poate face nimic caci ti-a dat libertate deplina
|