Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
In acest caz un singur lucru este de facut. Va rog din tot sufletul sa va rugati pentru mine nedrebnica si ticaloasa si pacatoasa. Va rog sa va rugati pentru mine. Ma cheama Mihaeala Eleonora. va rog.
Sa dea Dumnezeu sa traiti cat mai mult. Dumnezeu sa va dea viata cat mai lunga. Asa sa va ajute Dumnezeu
|
Mie mi se pare o falsa smerenie,atat timp cat nu e un mesaj privat ci public,si ultima propozitie mi se pare din nou,poate vad eu gresit,o amenintare ascunsa.
Nu am facut aprecieri critice asupra persoanei dobrin,pentru ca nu o cunosc,si poate este o persoana cu calitati deosebite,eu m-am referit doar la ce a scris ea ,pe langa subiectul propriu-zis,si cu atac la persoana mea,fin si voalat desigur,ca sa para de fapt altceva ,ca si acest mesaj de altfel.
Ma scuzati,dar mie imi suna ca o ipocrizie,nu in felul asta trebuie sa va scuzati,daca intr-adevar ati simitit aceasta nevoie,si nu o faceti doar din complezenta,si sa va mai gasiti admiratori care sa cada jos de atata umilinta si smerenie cat vad la D-voastra.
Eu ma gandeam sa nu mai continui cu replicile,insa vad ca perseverati.