View Single Post
Vechi 20.02.2012, 14:08:35
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Draga mea, dacă tu îl urăști căci ai fost păcălită de legionari, că cică el i-a omorât... și alte prostii flașnetate de către lipii lupii tineri, și nu vrei să vezi Adevărul, ce vină am eu că-ți înterpretez corect toate faptele regelui soare al României?.. pe care El a făcut-o să strălucească mai sfânt decât soarele sfânt de pe cer... tu însă pare că i-ai crezut pe legionarii nazificați ce lucrau în cârdășie cu șefii închisorilor conduse de unii masoni care au aruncat faptele lor ascunse și murdare pe rege.

Dacă nu pricepi dedesubturile vremurilor acelea... degeaba te revolți către mine văzând în tine văruiala legionară și comunistă și sionist masonică... cu care au revopsit ei toate gardurile ca să creadă toate mințile credule. Nu te certa cu mine ci mai degrabă privește faptele regelui și nu interpretările politicianiste ale istoricilor și poate vei înțelege cine a iubit cu Adevărat România... că văd că nu faci decât s-l acuzi, adică să pui și tu placa în flașneta aia pe care stă papagalul ce o să-ți scoată o planetă ca să-ți ghicească viitorul.

Regele a iubit România și destinul ei măreț trasat de Dumnezeu pentru ea... și l-a și împlinit. Pe vremea lui România era cotată cam ca SUA, Franța, Anglia sau Italia sau Germania... din toate punctele de vedere.
Zelea Codreanu din ordinul cui a fost omorat?

Daca nu putem avea incredere in istorici atunci in cine sa avem incredere din moment ce nu am trait in acele timpuri sa stim ce a fost?

Last edited by TunsDiana; 20.02.2012 at 14:16:38.