View Single Post
Vechi 20.02.2012, 15:16:46
Kyrie Eleison's Avatar
Kyrie Eleison Kyrie Eleison is offline
Member

Data înregistrării: 10.02.2012
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel_7 Vezi mesajul
Adica daca ma adresez altui user,si va fac in tot felul,am o scuza...
Unde dai si unde crapa... Dar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere (intelepciune populara romaneasca)
Scopul acestui forum cu siguranta nu-l constituie clevetirile, ironiile, sarcasmele si altele asemenea, caci adevarat este: acestea nu sunt de la Domnul! Au doara cu ce a gresit in asa hal sora Dobrin7m ca sa fie acuzata de fatarnicie si ca "da otrava sub aparenta de ciocolata"? N-a facut decat sa-si ceara iertare!

"De-ai clevetit cumva pe vreun frate și te mustră pe tine cugetul tău, atunci să mergi cu smerenie la acel frate și, închinându-te lui până la pământ, să zici:

“Iartă-mă, frate, că am greșit și te-am clevetit pe tine!”

Iar după aceea să te păzești a nu mai cleveti pe nimeni, căci clevetirea este moartea sufletului.

De va cleveti cineva către tine pe fratele tău, să nu adaugi și tu vreun cuvânt la clevetirea lui, ci ori taci, ori zi așa: “Eu, frate, însumi sunt foarte păcătos și osândit, încât nu pot să osândesc pe alții”. Și așa te vei izbăvi de osândire și pe acela vei folosi."
(Sf. Parinti)