Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton
In fine, sa ma explic, cred ca am fost gresit inteles.
Acum vreo 20 de ani, o vecina de bloc, o fata tanara, entuziasmata de predicile "inflacarate" ale unui predicator neoprotestant, a acceptat (la insistentele acestuia) sa se casatoreasca cu el, desi acesta avea malformatii la picioare si era in caruciorul cu rotile. Era foarte tanara si fusese atrasa in cultul respectiv. Dupa vreo 10 ani de casnicie, perioada in care tanara s-a maturizat psihic, a intervenit un divort urat intre cei doi.
La asta m-am gandit atunci cand am scris ce am scris, mesaj pentru care din cate am citit, am primit raport la admin. Reiau, am vorbit in nume personal, adica eu insumi nu as face asta, sa profit de imaturitatea unei fete in felul acesta. Daca ce am scris a nemultumit pe cineva imi cer scuze si va rog sa ma iertati. Insa va asigur ca am avut dintre cele mai bune intentii.
|
Frumos din partea ta, dar totusi ai pus o eticheta intr-un caz anume, fara sa stii exact care e situatia.
Si faci afirmatii certe fara a cunoaste fata respectiva.
Dar totusi, scuzele sunt scuze..este de apreciat, aici sunt multi care nu stiu sa faca gestul asta.
Si eu am indoieli dar..nu se stie, exista si oameni maturi (maturitate care nu se numara neaparat in ani) si care fac sacrificii constiente si mai mult, continua sa le afirme o data cu trecerea timpului.
Chiar am vazut nu de mult un film, bazat pe un caz real, in care un om care era paralizat de la gat in jos se casatoreste si are si 2 copii.
E drept ca avea si f. multi bani, insa nu cred ca trebuie sa plecam de la premiza faptului ca natura umana nu poate fi capabila de acte nobile.