Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton
eticheta am pus-o, dar asta e realitatea...fata respectiva trebuie sa fie constienta ca se marita cu o persoana cu handicap sever...nu are rost sa ne prefacem ca nu este asa...vecina mea, dupa ce a trecut entuziasmul (a fi sotia unui predicator era o cinste in gruparea respectiva) a suferit foarte mult si apoi totul s-a terminat cu un divort.
|
Va dati seama, ca cei care nu stiu ce fac, sau sunt " entuziasmati" pe moment...tot sunt responsabili de deciziile lor, pentru ca sincer...nu cred ca ii hipnotizeaza cineva, sau sub influenta drogurilor aleg sa se casatoreasca.
Si oamenii astia, cu deficiente...au dreptul sa fie fericiti, inchipuiti-va cum se simt atunci cand vad ca prezinta interes pentru cineva, asa cum sunt ei...si ca poate si-au imaginat pana atunci ca nu e posibil, si ca nu li se va intampla lor, ci numai oamenilor normali.
Sunt oameni normali, care isi pun problema ca vor ramane singuri, ca nu sunt iubiti, ca nu sunt frumosi, interesanti, etc...daramite acestia pe care dumneavoastra ii condamnati suplimentar!!!!