Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 17.09.2007, 14:43:59
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jenica
Mirean, vreau sa iti explic ceva. Atunci cand ai aflat ca Negroponte este PREOT macar asa din respect pentru HARUL care l-a primit la HIROTONIE nu te-ai gandit ca, poate judeca mai bine decat tine?? Nu trebuie sa imi raspnuzi..dar macar gandeste-te. Si inca ceva eu nu am scris aici nici un cuvnat dar vreau sa iti fac o marturisire: cunosc personal aproape TOATE per. in cauza. SI TOTUSI ma TEM sa judec.. Frate, daca au gresit sau NU, numai Dzeu stie judecata noastra Nu este ca a Lui Dzeu. Personal consider ca ai transformat aceasta mica disputa intr-un duel cu Negroponte:) Te rog mult (fara te simti jignit) mai mediteaza, oare ai ajuns la inaltimea lui duhovniceasca de a discerne lucrurile? A lui Negroponte sau a multur alti duhovnici. Iti recomand cu caldura cartea Pr Savatie Bastovoi, De ce bat clopotele la Tanacu. Acolo e ADEVARUL! ;)
Nu este o disputa cu Negroponte. De fapt am sarit si peste episodul in care s-a recomandat ca preot.

Imi cer iertare, dar nu pot respecta eticheta, ci omul, preotul.

Apoi sa stii ca nu judec pe nimeni. Totusi Sf. Sinod l-a condamnat pe Corogeanu! Si vin altii sa ii ia aprarea. Hmmmm...miroase a neascultare? Sau sa fie pucioasa mandriei?

Eu indemn la ascultare de deciziile Sf. Sinod, nu m-am facut judecator.

Nu ma compar cu nimeni dpv duhovnicesc. Sunt cel mai slab. Cred totusi ca pot discerne ce este bine si ce este rau prin prisma faptelor. Si asta nu ma face judecator ci dpoar utilizator al creierului!