View Single Post
Vechi 21.02.2012, 16:04:10
Adriana-Simona's Avatar
Adriana-Simona Adriana-Simona is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Question

Eu cred ca se poate sa fii si ok pe strada si decenta pentru biserica.

Am facut un sondaj intre baieti, si mai toti au zis ca prefera sa vada o fata intr-o rochie midi (pana la genunchi) sau lunga decat in blugi (care le fac sa para masculine) sau in mini,mini care nu mai lasa nimic de imaginat ci prezinta celulita in toata splendoarea ei.

Si daca baietii lumesti gandesc asa, preferand o fata decenta si feminina ca amica/prietena/sotie, ma intreb de ce noi fetele inisitam sa ne strangem in blugi?

Eu cred ca sunt destule rochii/fuste care vin bine si fara sa fie habotnice sau "de babe".
Cat despre batic, am vazut multe feluri frumoase de a-l purta ca esarfa si apoi ca acoperamant, fara a fi doar simbolic (cum am mai vazut faze caraghioase cu o batista pusa pe cap, sau in stil bentita din care ies colturi si fire de par) dar nici sa stranga gatul de nu mai poti respira. Apoi mai e alternativa palarie care se potriveste foarte bine la o rochie.

Evident toata nebunia implica un pic de efort, si stiu e mai simplu sa luam o pereche de blugi si un tricou, sau o haina larga si inchisa la culoare (ca sa parem mai evlavioase) si sa nu ne mai batem capul.

Insa modul in care aratam poate fi bucurie sau sminteala pt cei de langa noi, asa ca oare chiar este vanintate sa ne pese cum ne imbracam?