View Single Post
Vechi 31.08.2006, 11:51:20
Dodi Dodi is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.05.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daliapantelimon
Ce credeti ca este mai potrivit pentru o femei crestina - sa faca o cariera intr-un domeniu sau sa-si vada de casa ei? pot fi ele imbinate astfel incat familia sa nu aiba de suferit?:)
Eu cred ca pot fi imbinate, cu conditia sa nu ai ambitii extreme legate de cariera. Familia este pe primul loc, este elementul care iti ofera stabilitate si sprijin. Cariera...astazi e, maine poate nu mai e... E adevarat ca poti sa ajungi foarte sus pe plan profesional, amagindu-te cu ideea ca "avem tot timpul sa facem copii, sa ne ocupam de familie", insa timpul trece, iar cariera singura nu te va face sa te simti implinita ca femeie. Cunosc un caz concret - o prietena de familie, manager la o companie multinationala, care acum are 40 de ani si este mama unei fetite de aproape 2 ani. Am intrebat-o daca e multumita de viata ei. Mi-a raspuns ca ii este foarte greu cu cea mica, ca se simte obosita dupa atatia ani in care a muncit zi-lumina: "Tot ce am avut mai bun in tineretea mea - puterea de munca, pasiunea, rabdarea le-am investit in cariera, in loc sa le pastrez pentru copilul meu. "
Trist, nu-i asa?
Reply With Quote