Citat:
În prealabil postat de grasu77
Domnule integru, imbracat in negru (poate cunoasteti melodia),
|
As dori sa pastram un minim de decenta, daca doriti sa continuam discutiile. Personal, nu agreez mistocareala.
Citat:
În prealabil postat de grasu77
Repet o intrebare, in mod mai explicit: aveti ceva impotriva manifestarilor profetilor biblici (caderi, lesinuri, tremuraturi, etc)?
|
V-am explicat ca profetii biblici nu aveau astfel de manifestari, adica nu cadeau la podea pur si simplu, nu tremurau, ci datorita emotiilor unei intalniri cu Domnul aveau stari normale
lipotimice (si eu cand eram in facultate, inainte de examene, de abia ma tineam pe picioare deoarece emotiile ma copleseau), iar acele caderi erau felul de inchinare practicat de evrei, ei literal se aruncau inaintea obiectului inchinarii, lungiti pe burta si cu fatza la pamant si v-am aratat exemple biblice in acest sens.
Nu ca as fi un fan al lui William Branham, pentru ca modalismul pt mine este o erezie, dar acest om, cand se ruga pentru bolnavi, se simtea "consumat" incat mergea clatinandu-se (totusi nu lesina in sensul de a-si pierde cunostinta, sa cada la pamant nemaistiind de el, cum se intampla in cazul carismaticilor si s-ar parea ca si in cazul doamnei Albu, pe care o idolatrizati atata, desi adventismul nu sta in aceasta doamna!), iar la rugaciunile lui Branham, nu cadea nimeni la pamant. Eu cred ca asa se intampla si in cazul crestinilor, acestia se rugau, existau lucrari ziditoare (profetii, descoperiri de taine, vindecari), dar nimeni nu isi pierdea simturile, constienta! daca vasul de lucru se simtea extenuat incat ii venea sa se odihneasca chiar cateva zile, ca in cazul lui Daniel, asta e ceva normal, si unui om care lucreaza in serviciul laic i se poate intampla la fel! Pe de alta parte, v-am aratat ca duhurile demonice scutura, iau simturile, provoaca tremuraturi etc.(exact ca o criza epileptica)---ceea ce se intampla cu carismaticii seamana cu crizele de epilepsie, puteti consulta si un medic sa va confirme.