Citat:
În prealabil postat de Raoul
Si legat de bani si castigarea acestora,eu stiam ca Dumnezeu iti da atata timp cat sunt spre folosul tau,adica ai gand curat si ii vei folosi numai in scop bun,pentru ceea ce iti este strict necesar. Si e cam greu,adica putini gandesc asa,ca oricare din noi daca am castiga 1 milion de euro a doua zi ne-am cumpara un Seria 7, un lant gros de aur si a doua zi am sta numai in el dand ture prin oras si claxonand dupa pustoaice. Asta e adevarul... Si in cazul asta,cum sa ne dea Dumnezeu??
|
eu de ex as vrea sa castig niste bani ca sa imi fac o casuta in care sa locuiesc cu sotul si cu cei 3 copii, (bine acum sunt 2 jumate, da prin iunie trebuie sa vina si al treilea) si eventual poate sa ii ajut si pe socri sa isi faca casa lor care e vai si amar de capul ei ... de 15 ani se chinuie sa o faca si nu reusesc ... stau iernile in frig si la 5 grade ... pentru ca lemnele din soba nu fac fata si acoperisul nu este facut ... la baie de abia prin nov dec au reusit sa faca o soba si aia capatata de pe undeva ca le inghetau si le crapau tevile din baie si robinetele ... dar cel mai mult recunosc ca vreau banuti ca sa ne facem o casuta sa nu mai stam la bloc ... si sa avem si de zile negre pusi de o parte ...
dar cum considera Dumnezeu poate nu ne trebuie, ca deocamdata multumim lui Dumnezeu avem de toate ....