Citat:
În prealabil postat de Ana-Maria N
Tocmai ca nu stiu ce sa-i spun. Nu stiu daca e cazul sa promit un lucru de care nu stiu daca voi avea posibilitatea sa ma tin.
Tot esti grozav in comentarii...Cand eu nu voi mai avea aceasta posibilitate, poti fi tu omul, cel adus in discutie, la schimb? :)
Ai putea sa fi nas pentru acest copil alaturi de mine? Ce zici? Crezi ca poti sa faci asta?
|
La ce "lucru" anume te referi?
A gasi un nas e cea mai mica dintre probleme.
O persoana aflata in aceasta situatie se confrunta cu judecata celorlalti, se simte singur, gandeste ca nu are resurse sa-l creasca, are nevoie sa fie dus de manutza la biserica in fiecare saptamana, ca daca a ajuns aici sigur nu prea a fost acolo, etc.
Pentru a putea fi nas, ar trebui sa fim din acelasi oras sau oricum mai aproape, nu-mi place genul de nas care cheltuie cativa bani la botez si un an si ceva mai tarziu abia iti aduci aminte cum arata.
In cazul in care suntem din acelas oras chiar as putea sa vorbesc si eu cu persoana respectiva, financiar am sa ajut cat pot desi poate nu e cine stie ce insa sigur vor mai fi si altii de pe forum.
Totusi, daca Dumnezeu ti-a scos-o in cale, inseamna ca stie el ce stie, inseamna ca poti face ceva mai mult decat "sa te rogi".
"Ce folos, frații mei, dacă zice cineva că are credință, iar fapte nu are? Oare credința poate să-l mântuiască?" Iacov 2:14