Lasagna cu ciuperci
Lasagna cu ciuperci - Ingrediente: 250 gr ciuperci; 9 foi de lasagna; 1 ceapa; 3 catei de usturoi; 500 ml suc de rosii; sare, piper proaspat macinat; 1 lingurita de busuioc uscat; optional: rozmarin; ulei de masline extra virgin
Mod de preparare
1. Se feliaza ciupercile si se taie ceapa si usturoiul, dupa care ultimele se cales in putin ulei. Se adauga ciupercile, apoi sarea, piperul si busuiocul . Se ia tigaia de pe foc.
2. Se asaza foile de lasagna in tava. Se imparte in trei compozitia de ciuperci si se pune peste fiecare rand de foi, terminand cu ciupercile.
3. Se toarna sucul de rosii peste compozitie si se lasa la cuptor cam 30-40 de minute.
4. Se serveste calda si se orneaza cu frunze de busuioc.
Last edited by costel; 22.02.2012 at 16:40:49.
|