View Single Post
  #64  
Vechi 22.02.2012, 22:18:37
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Mesaje: 472
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
In realitate Sf Arsenie Boca nu a murit in 89 cu adevarat desi lumea a vazut (ce a voit Domnul sa vada) ,
in realitate a mai trait ani buni aproape inca un deceniu si mii de martori sint cei care l-au vazut si ascultat la manastirea de la Simbata de Sus.
Ce au vazut oamenii atunci a fost o lucrare divina iar el ulterior mai marilor biserici le-a transmis sa nu faca vilva ca e mai bine sa tainuiasca .. "pina cind nu s-o mai putea."
Din acest motiv sonodul nu il poate canoniza -fiindca trebuie specificata cu exactitate data reala a mortii.

-Sfintenia sa adinca -a doua treapta a desavirsirii- a fost primita in ultimii ani ai vetii- cind a putut sluji semenii prin darurile de cunaostere si intelepciuea desavirsita.

Tot el spunea ca isi da seama de viitoarea dificultate a sonodului insa vestea ca atunci cind va sa fie o persoana sfinta din straitate care va pati la fel ca el va interveni cu mare putere de la Dumnezeu si atunci sinodul va dezvalui adevarul si il va canoniza ca sa nu se mai faca de rusine.
mihai, cand ma uit la ce ai scris la ce religie ai, am realizat ca ceea ce spui este adevarat in proportie de 0,00 %.... vorbesti de sfintire desi esti de alta confesiune....... te rog nu mai sminti oamenii care nu il cunosc bine pe parinte....... crezi ca parintele putea sta ascuns de oamenii pe care ii iubea atat????? primise misiunea sa il zideasca pe Iisus in sufletele oamenilor, crezi ca si-ar fi incalcat ceea ce primise de la insusi Mantuitor..... nu am auzit prostie mai mare ca asta...... de ce nu iti sustii vorbele cu dovezi, fara a veni aici sa minti si sa dezinformezi??? Doamne ajuta!!!
__________________
NIHIL SINE DEO!

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote