View Single Post
Vechi 22.02.2012, 22:34:16
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Citatul la care te referi ("12. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu mă voi lăsa biruit de ceva.") se refera la INFRANARE.
Scuze, nu am timp sa detaliez acum (dar poate nici nu conteaza, ca am inteles punctul tau de vedere).
Nu-ti impune nimeni ce sa asculti, asa este.
1.Dar nici nu poti impune (convinge) ca muzica (lumeasca) are folos duhovnicesc.
(si apropo de libertate.. nu o incalca nici macar Dumnezeu: nu ne mantuieste cu forta.)

2. Cat despre cei curati carora toate li se fac curate... Ma faci sa zambesc. Eu nu intru in categoria celor curati cu inima ( dar m-ar bucura sa stiu ca esti tu acolo)
Imi cer scuze, cred ca nu ma exprim destul de bine din moment ce se intelege altceva decat vreau sa spun.
Acelea erau vorbele altor useri, le-am gasit acolo....legate de un subiect asemanator.
Nu am incercat sa impun nimic (1) in nici un caz preferintele mele muzicale, am raspuns doar intrebarii din titlu, nici n-am pretins vreodata ca as fi ...curata cu inima, cu gandul, cu fapta (2)? nicidecum, departe de mine acest gand, poate niciodata nu voi ajunge. Acele cuvinte se refera la altii, nu la mine.

Te rog iarta-ma daca te-am suparat. Toate cele bune.

Last edited by Adriana Cluj; 23.02.2012 at 15:26:50.
Reply With Quote