de fapt eu nu inteleg ce aveti voi? Isi face campanie? ei,si? sa faca si altii asa campanii si ar fi ok.Becali,din punctul meu de vedere e un paradox.Are o gura mare ca si inima lui.nu e educat?pai a crescut oi si era un "bagabond"nu-i placea scoala cum a declarat,foarte natural fara nici o jena.De fapt ce va intriga? Faptul ca ridica biserici?ajuta sinistrati,ridica sate intregi?In urma unei vizite pe Atos vine in tara si face balamuc mare ca schiturile de acolo stau sa pice iar calugarii nostrii muncesc cu ziua la cei greci ca nu au fonduri,ca ultima data cind s-a trimis pe Atos o suma mare de bani a fost pe vremea lui AL.I.Cuza?trimite urgent citeva milioane de EURO,se ocupa personal de renovari? asta e de fapt problema? Cind idealul Patriarhului era celebra catedrala(iar cei de pe atos erau ai...Fecioarei,probabil)!!! tinerii il iau ca model si merg la slujba de duminica? pai noi platim profesori de religie care nu-si fac treaba,fratilor;asta da problema!!!ei isi ia sal sa-i invete(sa-i chatehizeze)de fapt pe tineri care dupa 10 ani(de religie) nu stiu un Crez-ul!ASTA E PROBLEMA:( iar el dupa citeva aparitii a reusit sa-i duca la slujbe.De acolo e treaba preotilor daca ii pot tine sau nu in biserica lor.Bine ar fi sa fie vreo zece ca Becali,ca nu ar mai purta ungurii in parlament de ziua ROM doliu ca el i-ar scoate afara din sala fara nici o jena.asa ca da Doamne vreo zece Becali care din ce "fura"sa dea si la altii.Parlamentarii fura dar nu dau si la altii,dar ei au studii,sunt subtili...:D
|