View Single Post
Vechi 23.02.2012, 14:25:19
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Acum mai mult timp un parinte, parintele Iulian Nistea din Paris, mi-a spus ca din experienta lui a constatat ca forumurile nu sunt folositoare unui credincios pentru ca pe forumuri intra diverse persoane, cu diverse conceptii.
In legatura cu acest forum cu cateva saptamani in urma un preot ma sfatuia sa nu mai intru pentru ca e un forum cu o orientare in general ecumenista. Din fericire lucrurile s-au mai schimbat in ultimul timp, nu mai sunt eterodocsi atat de agresivi.
Nu ești singurul care a primit acest sfat...eu primit acest sfat de la mai multe persoane. În concluzie pe cei care au părăsit forumul să nu-i mai bocim, ci să ne bucurăm pentru ei. Au făcut o alegere bună, chiar dacă unii spun că ne hrăneau vorbele lor. Dar oare de ei nu ne pasă...numai de noi ne pasă?

Cel care a ieșit afectat de pe forum - ține numai și numai de el - de cum percepe și interpretează informția de aici. Fiecare dintre noi este artistul vieții lui și de fiecare dinte noi ține cu ce ochi și cu ce gânduri primim informația și cum ne vom folosi de ea pe viitor. Un om care pe toate le privește cu gând bun și smerenie nu poate fi afectat, ci trece mai departe, pe cele rele le lasă, iar cu cele bune se hrănește. Cu ce sunt eu mai presus decât "eterodocșii"?
Reply With Quote