View Single Post
Vechi 24.02.2012, 11:40:31
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Prietene, dacă vine Mihai în fruntea țării, sau oricine altcineva dintr-o autentică familie regală, cel puțin nu ar vorbi cu ziaristele cu "ia zi, păsărică (...)", nici nu s-ar hăhăi non-stop la interviuri. Diferența dintre un președinte și un rege este cât între un marinar beat și un nobil. Măcar atâta ar însemna monarhia: existența la fruntea țării a unui anumit stil care obligă și impune. Se poate numi ștaif, etichetă sau mai știu eu cum. Eu nu o văd nici pe regina Angliei, nu îl văd nici pe împăratul Japoniei practicând poante a la Sarkozy. Ca urmare a acestui fapt, nici prim-miniștrii lor, care conduc efectiv guvernele, nu suferă de stil bășcălios.
prietene esti nostalgic si nu te condamn. Ba chiar te privesc cu simpatie! Diferenta este URIASA intre poporul englez si cel japonez si poporul roman. Noi ce politicieni avem prietene si ce politicieni au japonezii? Crezi ca daca ar veni un monarh in fruntea tarii se vor schimba peste noapte coruptii din Casa Poporului? Vor deveni ingerasi Viorel Hrebenciuc si Adrian Videanu? Nu cred prietene. Cand vine vorba de o schimbare a clasei politice eu sunt FOARTE SCEPTIC. Singura solutie pe care o vad eu este sa importam din Japonia senatori si deputati. Asa vad eu solutia. Doamne ajuta!
Reply With Quote