View Single Post
Vechi 24.02.2012, 13:07:26
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Tu, tie, pe tine, te, tale...
Imi dai prea mare importanta.
Incearca sa comentezi subiectul, nu oamenii.

Pace frate Catalin. Paisie Aghioritul exprima parerea dumitale: „Noi suntem cei mai buni iar ceilalti sunt rai!”. Stim asta deja.
Dumnealui (la fel ca si dumneata) are aceasi opinie si despre catolici si depre protestanti: http://vestitorul.blogspot.com/2010/...ul-despre.html

Vezi numai ca ai gresit threadul. Despre penticostali e pe alt topic.
Aici e despre reinoirea carismatica.
E ilar, eu iti scriu sa nu mai ataci userul care scrie si tu imi raspunzi ca in mesaj am scris de tine.
Bineinteles ca acest cuvios Paisie Aghoritul a spus si despre catolicism, protestantism, chiar si despre hinduism si budism. Dar aceasta e conceptia ortodoxa, majoritatea sfintilor sau duhovnicilor si-au exprimat aceste conceptii. De cand esti pe forum nu ai observata pana acum care este invatatura ortodoxa? Nu userii ortodocsi de pe forum concep invatatura ortodoxa, ea exista demult.
Desigur ca are legatura cu miscarea carismatica, ai uitat ca tu ai spus ca e emanatia penticostalismului in alte culte? Cu nucutucu te contraziceai si eu eram de acord cu tine. Are legatura cu penticostalismul, Ellen White, miscarea carismatica, precum si toate religiile cu manifestari paranormale ale duhurilor.