View Single Post
Vechi 26.02.2012, 20:03:24
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de roxanapopa70 Vezi mesajul
sincer n-am studiat aprofundat nici o religie pina acum.sint ortodoxa .preotul stie ca vizitez si alte biserici mi-a spus ca le pot vizita dar sa nu-mi schimb religia.nu m-a preocupat cu adevarat apartenenta la o religie anume,altceva m-a preocupat :ce pot sa face ca sa-i plac lui DZEU
Am observat ca de obicei cei care cauta astfel fara sa fi studiat la inceput ortodoxia ajung sa se converteasca la alt cult. Dar cine cauta cu adevarat adevarul il va gasi intotdeauna, adica in ortodoxie. Si eu am fost agnostic, apoi am cautat adevarul si cand am devenit credincios credeam ca toate cultele crestine sunt bune (cand nu citisem Biblia credeam ca toate religiile sunt bune). Urmaream emisiuni neoprotestante, ascultam un radio neoprotestant. Dar asta nu a durat mult, apoi am crezut ca doar ortodoxia si catolicismul sunt adevarate. Acum mi-am dat seama ca nu exista o religie mai buna si alta mai putin buna sau ca toate sunt al fel. Mi-am dat seama ca exista o singura religie, o singura comuniune cu Dumnezeu, iar aceasta e ortodoxia. Celealalte sunt toate cautari ale lui Dumnezeu, dar daor cautari, fiecare om are in el aceasta nevoie de spiritualitate.
Reply With Quote