Subiect: Cele 7 CHAKRE
View Single Post
Vechi 27.02.2012, 13:14:24
caryna caryna is offline
Member

Data înregistrării: 18.03.2010
Religia: Ortodox
Implicit

- colega care a creat topicul nu ne-a povestit si alte vise , decit unul singur.
Pina la urma ea doreste sa nege ceea ce nu cunoaste din teama ca ar putea sa fie ceva rau - la fel face orice om legat de ceea ce este necunoscut sau diferit.
- exista oameni care in urma unor vise au fost indrumati catre biserica si catre credinta.
-la fel au visat si arhiereii care doreau sa faca alianta politica cu imparatyul Constantin ca sa iasa din ilegalaitate -
L-au visat pe Iisus care le-a spus sa mai astepte dar ei nu au steptat decit doua saptamani , daca mai asteptau doua noul rege care s-a dovedint in final de buna credinta i-ar fi trecut in legalitate fara sa mai fie nevoie de luari de vieti omenesti si de devastarea partiala a orasului.

Nu cred in vise si din cauza asta nu le povestesc.
Doresc sa neg,exact...din cauza asta nasul a zis sa merg la omul acela doar sa-mi povesteasca,nimic mai mult...
Dupa aceea sa tin post,sa fac rugaciuni atunci cand am timp,sa fiu buna cu toata lumea chiar daca ei nu sunt buni cu mine...etc,etc...
Daca stiti mai multe explicati-mi. Multumesc din toata inima. Dumnezeu sa va binecuvinteze.