View Single Post
Vechi 28.02.2012, 13:52:06
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Daca cei mandatati sa manuiasca banii Domnului
Haideti sa vedem cine sunt aia mandatati de Domnul sa manuiasca banii!

Fapte 4:34 Căci nu era niciunul printre ei care să ducă lipsă: toți cei ce aveau ogoare sau case le vindeau, aduceau prețul lucrurilor vândute
35 și-l puneau la picioarele apostolilor; apoi se împărțea fiecăruia după cum avea nevoie.

adica dadeau banii unora de incredere, nu? ori apostolilor, ori unora desemnati de apostoli, corect, da???!!!
cine este apostol? am citit 2 Corinteni 12:12???

"penticostalul", fara niciun respect, incearca sa ne prosteasca zicand ca pastorii lui ticalosi sunt apostoli sau desemnati de apostoli! dar este asta adevarat? asta stau lucrurile? unde sunt semnele ???
Adica "penticostalul" vine cu tupeu si-mi baga cosul acela de nuiele comandat pe internet cu 75RON, ca sa-i dau putinii mei bani, pai nu merita sa i-l trantesc in cap??? cine esti, domne' dumneata, de-mi ceri mie bani? esti apostol? esti desemnat de vreun apostol?
Ati vazut cu cata perfidie imi spune, ca daca eu am pensie de 400 RON, trebuie sa-i dau lui 40RON ca sa ma inmormanteze, sa ma insoare etc., si zice, ce mare lucru, 40RON! Pai banditule, la unul care are 400 RON, si 10 lei sunt mare lucru, daca ar avea 2000 RON s-ar desparti cu mai multa usurinta de 200 lei, ca-i raman 1800, insa aluia cu 400, ii raman doar 360, cum sa se descurce cu 360??? Vi se potriveste versetul: Iacov 5:3 - "v-ati strans comori in zilele din urma", ati jefuit pe copiii lui Dumnezeu, cu taxa, cu zeciuiala nebiblica (sunteti cumva leviti sa luati zeciuiala?), cu cosul!!! domnule, nu veni cu cosul la mine, ca ti-l rup in cap! ai inteles?
Reply With Quote