View Single Post
Vechi 28.02.2012, 16:07:09
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
prietene, ce dovezi ai care sa-ti sustina afirmatiile tale de mai sus? Incerca sa gasesti interviul luat de Crstina Topescu lui Mihai prin 2003-2004 si ai sa vezi cat de frumos s-a despartit Carol al 2-lea de regina Elena. A alungat-o prietene. Eu am vorbit cu fratele bunicii dupa tata (veteran de razboi deci om care a trait in perioada aia-Dumnezeu sa-l ierte ca intre timp a decedat) despre domnia lui Carol al 2-lea, deci din surse sigure si nu din carti. E total diferita fata de ceea ce sustii tu. M-ai documenteaza-te prietene. Doamne ajuta!
Dragul meu, eu cred că acolo am prezentat faptele regelui Carol al II-lea, regele soare, și nicidecum interpretările faptelor lui făcute de istorici sau politicieni cu tot felul de minterese, deci faptele vorbește, și cum vorbește ele? Păi e suficient să ne amintim de cei 1000 de studenți salvați de regele Mihail al României și de cei 1000 de morți la revoluție după data de 22 decembrie 89 și gata, pricepem perfect cum vorbește ele ca să putem să ne ținem strâns după Adevărul, să ținem aproape, nu de Tucă ci de Hristos, să stăm în umbra Lui.

Last edited by vsovivi; 28.02.2012 at 16:09:18.