Citat:
Īn prealabil postat de guardian knight
Dvs. ati prefera sa aveti un tata care isi lasa copilul sa ia droguri,sa chiuleasca de la scoala,si sa apuce pe cai gresite,si toate acestea fara sa-i adreseze nici o mustrare,si nici un cuvant aspru de critica ???
Sau un tata care mustrand copilul si facandu-l sa inteleaga situatia dificila in care se afla, sa-l indrepte pe calea cea buna ???
Care oare din cei doi tati isi iubeste mai mult odrasla : cel caruia putin ai pasa de copil,nespunandu-i nimica,sau celalalt care riscand sa devina rau si intolerant si nesuferit in ochii copilului,de fapt ai face bine ???
Dvs. pe care vi-l doriti drept tata ???
Adevaratul patriotism este totdeauna cel critc si nu cel laudativ !!!
|
Ce legatura are asta cu ce am scris eu mai sus? eu nu vad nici una. Patriotismul este iubirea tarii , tara este mama noastra, d-voastra va cinstiti mama sau o criticati?
Basescu nu e tatuca Stalin sau Ceausescu desi va incapatanati sa il vedeti asa.
Va rog explicati-mi in mod concret ce legatura este intre poporul roman si copilul drogat care nu e pe calea cea buna? Insasi alaturarea mi se pare o jignire la adresa poporului, continuati dintr-o jignire intr-alta.
In ce fel imi face mie bine ca mi-au taiat salariul, sau unui pensionar ca i se impoziteaza pensia, sau faptul ca a crescut TVA-ul, in ce fel ne poate aceasta aduce pe calea cea buna?
Aberati la greu, personal cred ca aveti interese in PDl, sigur sunteti membru al acestui partid, macar atunci as putea sa va scuz indoctrinarea, ca altfel eu nu v-as intelege cum puteti spune ca scaderea salariilor este pentru a ne aduce pe calea cea buna?
Ca un exemplu, in unele locuri s-a ajuns sa se traiasca cu 300 lei pe luna de persoana, in urma taierilor, si e un caz concret cunoscut de mine, si d-voastra mai aveti neobrazarea sa scuzati conducerea?