Subiect: Bucate de Post
View Single Post
Vechi 28.02.2012, 22:14:31
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Eu chiar as fi foarte curioasa ce anume mancati acum in perioada Postului Pastelui! Nu glumesc! Dar fara sa-mi indrugati tot felul de fraze intortocheate ca nici Sfantul Duh nu le mai pricepe si nu le mai da de capat!
Vreau ceva clar si concret ca sa priceapa si mintea mea mai slaba! Ca daca este sa ne luam dupa ce scrieti dvs. atunci ar trebui sa traim ca pustnicii toti! Noi, vsovivi, trebuie sa muncim si ca sa putem munci trebuie sa ne si hranim ca nu le putem duce la bun sfarsit doar cu paine si apa
Depinde ce munca presteaza fiecare d-na Maria...
Daca este munca de birou sau orice activitate profesionala statica,va asigur ca se poate duce ziua la bun sfarsit cu paine(orice forma de aluat) si apa.
Nu este problema ca te simti slabit ci doar te doboara lipsa mancarii cu care esti obisnuit;simti nevoia de a avea ceva moale,cremos,dulce,etc.

Pt cei care au de facut multa munca fizica sau chiar pt casnici care trebuie sa tina casa/gospodoria nu-mi prea imaginez asemenea posturi aspre,dar pot si ei cu credinta sa rastoarne muntii,cine stie??
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote