View Single Post
Vechi 29.02.2012, 11:50:28
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Domnule, eu nu susțin nimic și nu vopsesc faptele sau le răstălmăcesc ci faptele vorbește cu condiția ca cel ce ascultă ce zice ele să aibă smerenie creștină ca să creadă și să înțeleagă.

Voi însă sunteți amăgiți și otrăviți cu pătimășia certei politicianiste și populiste, așa fel încât susțineți că Boc nu a fost salvatore de la patria și că regel Carol al II-lea nu a fost regele soare al României deși faptele vorbește căci a făcut din România o țară mai luminoasă decât soarele sfânt de pe cer căci ambii au făcut voia lui Dumnezeu, deci nu e meritul lor ci doar au ascultat și s-au supus. Poate că ar fi făcut voia Domnului și mai bine dar nu sunt eu în măsură să analizez sau să judec ci eu le mulțumesc deoarece au făcut cinste cu prisosință numelui de creștin.

Dacă nu ți-am arătat și nu ți-am prezentat faptele așa cum erau ele și nu ți-am explicat pe înțeles atunci oare ce oi fi făcut că altceva nu știu să fi făcut? Și am făcut asta ca să redăm lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu și ceyarului ce este al cezarului... însă văd că voi urâți și pe Dumnezeu și pe Cezar din moment ce nu vă convine nici cu Dumnezeu și nici cu tirania Cezarului... deci e clar că ați fost otrăviți ca să fiți mereu unii împotriva altora, și asta este pentru că ați fost păcăliți de unii șireți și foarte vicleni ascunși care vor să se emane mereu în numele poporului... să se emane la merite și firește la putere... prin impostură, căci ei își slujesc propriilor minterese de clan spre pierzarea tuturor și satisfacțiile lor materialiste și imperialiste.
prietene vad ca bati campii rau de tot. Pai din cate vad eu la tine e valabila formula Regele=Dumnezeu. Cine critica monarhia il critica pe insusi Dumnezeu, uitand ca acesta institutie a fost dorita de om si nu de Dumnezeu. Citeste Cartea 1 a Regilor ca sa te convingi. Ti-am mai zis, cred ca de mai multe ori ca eu nu imi iau informatiile de oriunde, ci le-am luat de la bunicul meu, care a decedat inainte de 1989, si de la fratele bunicii dupa tata, ambii veterani de razboi. Tu amice de unde le-ai luat?

Last edited by stefan florin; 29.02.2012 at 11:52:51.