Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Domnule, eu nu susțin nimic și nu vopsesc faptele și nu le răstălmăcesc și nici nu vreau să învărtoșez mila sau să o strâmb ca să urâți pe Dumnezeu ci faptele, ele vorbește fără să zeific sau să măresc viclean ceva, deci ele faptele vorbește cu condiția să fie cui, adică să aibă urechi de auzit cel ce ascultă, să audă el ce zice ele ca să facă asemenea, deci trebuie să aibă smerenie creștină ascultătorul ca să creadă și să înțeleagă pe Dumnezeul din ele.
Voi însă sunteți amăgiți și otrăviți cu pătimășia certei politicianiste și populiste, așa fel încât susțineți că Boc nu a fost salvatore de la patria și că regel Carol al II-lea nu a fost regele soare al României deși faptele vorbește căci a făcut din România o țară mai luminoasă decât soarele sfânt de pe cer căci ambii au făcut voia lui Dumnezeu, deci nu e meritul lor ci doar au ascultat și s-au supus. Poate că ar fi făcut voia Domnului și mai bine dar nu sunt eu în măsură să analizez sau să judec ci eu le mulțumesc deoarece au făcut cinste cu prisosință numelui de creștin.
Dacă nu ți-am arătat și nu ți-am prezentat faptele așa cum erau ele și nu ți-am explicat pe înțeles atunci oare ce oi fi făcut că altceva nu știu să fi făcut? Și am făcut asta ca să redăm lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu și ceyarului ce este al cezarului... însă văd că voi urâți și pe Dumnezeu și pe Cezar din moment ce nu vă convine nici cu Dumnezeu și nici cu tirania Cezarului... deci e clar că ați fost otrăviți ca să fiți mereu unii împotriva altora, și asta este pentru că ați fost păcăliți de unii șireți și foarte vicleni ascunși care vor să se emane mereu în numele poporului... să se emane la merite și firește la putere... prin impostură, căci ei își slujesc propriilor minterese de clan spre pierzarea tuturor și satisfacțiile lor materialiste și imperialiste.
Cei 1000 de studenți au scăpat de la moarte iar cei 1000 de români au murit după 22 decembrie 1989, și astea sunt faptele și diferența dintre un rege, uns de Dumnezeu și un președinte uns de imperiile gLumii: Dej, Groza, Ceaușescu...... dar voi să binecuvântați pe iubiții voștrii și dacă mai vă rămâne binecuvântarea atunci lăsa-ți-o să meargă ca să binecuvântați până și pe vrăjmașii voștrii, căci altfel cum or să iasă oare caprele bune dintre caprele rele ca să fie ele oi cerești?
|
Citat:
prietene vad ca bati campii rau de tot. Pai din cate vad eu la tine e valabila formula Regele=Dumnezeu. Cine critica monarhia il critica pe insusi Dumnezeu, uitand ca acesta institutie a fost dorita de om si nu de Dumnezeu. Citeste Cartea 1 a Regilor ca sa te convingi
|
Ai postat prea repede, și n-am terminat ce aveam de spus mai sus așa că ți-am dat citatul ca să vezi că nu bat câmpii ci îi mângâi .
Iar dacă eu bat câmpii atunci poate că și David îi bătea din moment ce Domnul îl lepădase pe Saul iar David nu se atingea de unsul Domnului, și din păcate s-a atins de Urie heteul, cu toate că Domnului îi slujea acela și deci David a păcătuit Domnului când l-a dat morții când l-a ucis cu sabia gurii lui punând viclenia în practică.
Și eu nu am susținut că dacă e uns atunci musai faptele lui sunt bune cum insinuezi dumneata înțelegând ce vrei dumneata ca și cum aș fi zis eu așa ceva ci am scris că faptele vorbește și se vede dacă clar dacă a fost fățarnic sau ungerea lui a adus roade bune, însă ungerea înseamnă că este Domnul cu el deci are un potențial pozitiv.
Și eu am informațiile de la bunici, părinți, strămoși și firește de sus de la Dumnezeu. Dar nu pătimășia otrăvurilor și a mintereselor politicianiste primează ci dragostea și iubirea cinstită căci ei au iubit România creștină și pe regele ei, pe unsul Domnului.