View Single Post
Vechi 29.02.2012, 13:59:41
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Ai postat prea repede, și n-am terminat ce aveam de spus mai sus așa că ți-am dat citatul ca să vezi că nu bat câmpii ci îi mângâi .

Iar dacă eu bat câmpii atunci poate că și David îi bătea din moment ce Domnul îl lepădase pe Saul iar David nu se atingea de unsul Domnului, și din păcate s-a atins de Urie heteul, cu toate că Domnului îi slujea acela și deci David a păcătuit Domnului când l-a dat morții când l-a ucis cu sabia gurii lui punând viclenia în practică.

Și eu nu am susținut că dacă e uns atunci musai faptele lui sunt bune cum insinuezi dumneata înțelegând ce vrei dumneata ca și cum aș fi zis eu așa ceva ci am scris că faptele vorbește și se vede dacă clar dacă a fost fățarnic sau ungerea lui a adus roade bune, însă ungerea înseamnă că este Domnul cu el deci are un potențial pozitiv.

Și eu am informațiile de la bunici, părinți, strămoși și firește de sus de la Dumnezeu. Dar nu pătimășia otrăvurilor și a mintereselor politicianiste primează ci dragostea și iubirea cinstită căci ei au iubit România creștină și pe regele ei, pe unsul Domnului.
...însă ungerea înseamnă că este Domnul cu el deci are un potențial pozitiv. Da, inteligenta idee numai ca istoria nu o sustine! De domniile fanariote ai auzit amice? Si domnitorii fanarioti au fost tot unsii Domnului. Au fost cu ei Dumnezeu, ca "numai bine" au facut Tarilor Romane acesti domnitori? Uite ca istoria nu-ti da dreptate. Faptul ca esti uns ca sef al statului (domnitor, rege etc) nu insemna neaparat ca Dumnezeu este cu tine. Asta este o inventie lumesca ca acesti parveniti care ajung in fruntea statului sa-si justifice "scaunul obtinut" pentru a-l avea pe viata. Doamne ajuta!