View Single Post
Vechi 29.02.2012, 16:08:27
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tinutza Vezi mesajul
Cine stie, il rog sa imi raspunda:

In saptamana viitoare, prima din Postul Pastelui (an 2012), Parintele Ciprian Gradinaru poate fi gasit in Bucuresti ? Eventual imi puteti da (pe privat) nr de tel al Dnei de la Pangar ca sa intreb ?

Cand sta lumea la rand in Biserica pt a vorbi cu Parintele, se aud in boxe (sper ca are asa ceva)
cantari religioase sau citeste cineva ceva in timpul asta ? Ca altfel mi se pare o ,,spovedanie” publica, mai ales daca nu se pastreaza o distanta mai mare...

Iar la Sihastria se poate vorbi mai intre 4 ochi cu Dumnealui? In chilie intra mai multe persoane sau cate unul ? Primeste la orice ora din zi sau seara, ori are un anumit program ? Pt cazare la Sihastria trebuie sunat din timp? Daca da, un nr de tel, pe privat sau aici, se poate ?

Multumesc!
Eu stiu ca nu e voie sa intri in chiliile monahilor. Spovedaniile se fac in biserica.
Din experienta iti spun ca orice spovedanie necesita timp si rabdare. Si un dram de noroc.
Inafara de asta, chiar daca s-ar auzi ceva, pe cine crezi ca intereseaza? Dar de obicei nu se aude.

Daca ti-ai propus in acest post sa ajungi tocmai la Sihastria, e mare lucru. Iti doresc succes!
Reply With Quote