View Single Post
Vechi 29.02.2012, 23:55:27
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ce referinta trebuia sa-ti dau ? Nu exista nici un pasaj in Biblie prin care Duhul Sfant sa fie primit fara interventia unui reprezentant al bisericii.Considera ca am copiat tot Noul Testament si l-am pus aici.
Auzi, fiule zambaret, daca in Biblie nu avem inregistrat nici un caz de botez cu Duhul Sfant in singuratate, daca nu avem inregistrat nici un caz de botez cu Duhul Sfant in lipsa Apostolilor sau a unui reprezentant al Bisericii, atunci avem doua alternative:
1. Sa credem ca au existat botezuri cu Duhul Sfant fara prezenta vreunui reprezentant al Bisericii. Eu cred ca e posibil ca in timpul rugaciunii din odaita multi crestini din Biserica Primara sa fi fost botezati cu Duhul Sfant.

2. Sa credem ca NU au existat botezuri cu Duhul Sfant decat in prezenta apostolilor sau a unui reprezentatnt al Bisericii.
Dar, atentie, NU putem afirma: „Conform Bibliei Duhul nu se manifesta decat in cadrul bisericii, nu exista nici o persoana care sa fi primit Duhul de sus”. De ce? Pentru ca trebuie sa ai un verset care sa afirme ca Duhul Sfant nu se manifesta decat in cadrul bisericii. Iar tu nu-l ai.

In mod similar NU se poate afirma: Conform Bibliei biserica nu a botezat in apa nici un prunc ci doar oameni maturi”.
E drept, noi nu avem nici un exemplu de bebelus botezat in Biblie. Dar Biblia nici nu afirma ca nu a fost botezat nici un bebelus.

Intelegi ceva?
Cand afirmi conform Bibliei trebuie sa scrie in Biblie ceea ce spui.
Nu toate au fost scrise in Biblie. De „predanie” nu ai auzit nimic?

Last edited by penticostalul; 01.03.2012 at 00:02:28.