View Single Post
Vechi 01.03.2012, 00:30:57
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de JustNicol Vezi mesajul
Referitor la cele de sus, ce mi-a spus un tip, cel de care am vorbit eu mai sus. Ca femeia trebuie sa te si atraga, ca doar nu te bagi in pat doar cu sufletul....Si mi-a mai spus ca nu stai acum sa te uitit la ceas sa te uitit cand au trecut minutele ca sa vina ziua cand poti sa te culci cu ea si ca el la inceput nu ar putea sa tina toate zilele din saptamana.....
Fiecare cu cel doare.
Am intrebat baietii daca ar putea sa stea fara sa sarute o fata timp de un an si mai toti mi-au raspuns ca nu ar putea sa astepte asa mult fara sa o sarute.....
Deci e mai importanta placerea trecatoare decat o iubire de durata pt generatiile din ziua de azi
Vrem sa le facem pe toate repede si fara un rezultat de durata. De aceea toate iubirile/indragosteile patimase se sting repede si au finaluri urate, ................
Dar,pt crestini casatoria nu inseamna numai"bagatul in pat" iar atunci goana dupa pitipoance injectate,doctorande in Kamasutra nu-si mai are rostul,vezi?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote