View Single Post
Vechi 01.03.2012, 21:16:32
JustNicol JustNicol is offline
Member

Data înregistrării: 11.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
nicol..... nu ne-ai spus ce varsta ai...... sa stii ca marea majoritate a baietilor se orienteaza in primul rand dupa aspect..... si fetele care spun ca nu se uita la aspect mint, acesta e principalul criteriu in stabilirea unei relatii.... as fi ipocrit sa spun ca nu ma uit dupa aspect mai intai la o fata...... mereu baietii sunt acuzati ca sunt partinitori si aleg numai calitati fizice... dar nici fetele nu se lasa mai prejos... majoritatea se uita cat de potent financiar este baiatul, sau cat de bine arata.......
Mai baieti, mai conteaza ce varsta am, ce sa zic, am 25 de ani....Parca am manca din fizic sau traim cu fizicul.....Eu una nu ma uit la fizic si nici nu caut un baiat cu bani, pt ca nu astea sun importante.Sunt genul de fata care ma atasez in timp, nu ma indragostesc repede.....Mai mult caut un om de care sa ma indragostesc sufleteste si apoi fizic......Nu uitati ca frumusetea fizica e trecatoare, nu e vesnica, oricand va poate insela......
Asa ca aveti grija ce va doriti, totate trebuiesc facute cu binecuvantarea lui Dumnezeu. Mai tarziu s-ar putea sa suferim mult mai mult ..........mai bine duc greu acum si imi este bine pe viitor.....
Doamne ajuta!
Reply With Quote