View Single Post
Vechi 01.03.2012, 21:25:42
JustNicol JustNicol is offline
Member

Data înregistrării: 11.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Ai si tu dreptate Cristi,nu e rau sa ne pastram realismul si sa recunoastem exact ce si cum. Bine,nu de putine ori mi-a fost dat sa vad frmuseti de fete care umbla cu niste urati... si invers,baieti frumosi care umbla cu niste fete... Dar na,nu e un criteriu,trebuie sa recunoastem. Ideea e ca exceptiile de la regula sunt putine. In ziua de azi si pe o pustoaica de 14-15 ani daca as vrea sa o agat trebuie sa ies cu masina si sa o duc in nush ce club sau local mai select. Asta e realitatea,nici fetele nu-s mai prejos. Dar ma abtin la a generaliza,caci si invers situatia e aproape la fel,adica tot "fite" si interese.

Probabil as fi ales tot una oarba. Ca una "normala" nu cred ca m-ar fi ales pe mine...

Pai voi trebuie sa gasiti o fata care sa va iubeasca pt ceea ce sunteti, nu pt bani sau pentru alte interese....Atata timp cat iubesti pe cineva te multumesti cu ceea ce iti ofera persoana respectiva, sau incerci tu sa oferi mai mult.Cred ca mai mult are de castigat cel care ofera mai multa dragoste, pt ca din asta el traieste.Daruind vei dobandi.Se spune ca masura dragostei este sa iubesti fara masura. Ce zici, esti de acord cu mine?
Reply With Quote